Small Group Workouts

Onze Small Group Workouts worden gegeven op beide locaties! Onder leiding van een instructeur train je met een kleine groep (Small Group) zeer effectief in slechts 30 minuten! De perfecte training voor iedereen die geen uren in de sportschool wilt spenderen. Welke training kom jij uit proberen?
20211013 163923 scaled

RhythmPowerBoxing

RhythmPowerBoxing is een uitdagende korte workout die bestaat uit een combinatie van boks- en Oosterse vechtsporttechnieken op knallende muziek. Trainen doe je alleen op een kickbag (niet tegen elkaar). De stoot- en traptechnieken zijn een prima middel om aan je conditie en kracht te werken, vet te verbranden,de spieren van buik, billen, benen en je hele bovenlichaam te verstevigen. 
Probeer een proefles
IMG 2260

GRIT STRENGTH (Les Mills)

Grit Strength is een high-intensity interval training. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt. 
Probeer een proefles
WhatsApp Image 2021 10 13 at 18.42.35

SYNRGY

Het baanbrekende SYNRGY360-systeem creëert een plezierige, uitnodigende en betekenisvolle trainingsbeleving voor alle sporters. Gedurende de training in circuitvorm wordt er, naast het SYNRG360 rek, gebruikgemaakt van dumbellsketllebells, zandzakken, touwen, pull up bars, eigen lichaamsgewicht en nog veel meer. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, tillen en bijvoorbeeld springen. Het doel van deze trainingen is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden! 
Probeer een proefles
Core Crush

Core Crush!

Core Training is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. Core Training is de essentiële workout die in ieder fitness schema past!  

Wanneer we het hebben over core strenght of core-stability, dan bedoelen we het functioneren van de spieren die een rol spelen in de balans en houding van je lichaam. De belangrijkste van deze spieren zijn je buikspieren en je onderrug, die je bovenlichaam met je onderlichaam verbinden. 

Probeer een proefles
ShapeExpress

Booty

Tijdens de booty les ligt de focus op het trainen van de bilspieren. De resistance bands ook wel booty band genoemd worden veel gebruikt tijdens deze les. Het trainen van de bilspieren is niet alleen voor mooiere billen, maar de kracht vanuit je bilspieren wordt veel gebruikt bij dagelijkse bewegingen.
Probeer een proefles
20211013 164625 scaled

Inside Strength

Inside strength is een full body workout. Het programma is zo opgezet dat het zich focust op de ontwikkeling van kracht, explosiviteit en mobiliteit om je prestatie te verbeteren. Uiteraard door middel van de juiste technische uitvoering van elke oefening onder begeleiding van een trainer. Er wordt getraind in kleine groepen van maximaal 10 personen. We maken gebruik van free weights en we werken in tweetallen (buddy teams). In elke les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit.
Probeer een proefles