Small Group Workouts

Onze Small Group Workouts worden gegeven op beide locaties! Onder leiding van een instructeur train je met een kleine groep (Small Group) zeer effectief in slechts 30 minuten! De perfecte training voor iedereen die geen uren in de sportschool wilt spenderen. Welke training kom jij uit proberen?

20211013 163923 scaled

RhythmPowerBoxing

RhythmPowerBoxing is een uitdagende korte workout die bestaat uit een combinatie van boks- en Oosterse vechtsporttechnieken op knallende muziek. Trainen doe je alleen op een kickbag (niet tegen elkaar). De stoot- en traptechnieken zijn een prima middel om aan je conditie en kracht te werken, vet te verbranden,de spieren van buik, billen, benen en je hele bovenlichaam te verstevigen. 

Probeer een proefles
IMG 2260

Ripped!

30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt. 

Probeer een proefles
WhatsApp Image 2021 10 13 at 18.42.35

SYNRGY

Het baanbrekende SYNRGY360-systeem creëert een plezierige, uitnodigende en betekenisvolle trainingsbeleving voor alle sporters. Gedurende de training in circuitvorm wordt er, naast het SYNRG360 rek, gebruikgemaakt van dumbellsketllebells, zandzakken, touwen, pull up bars, eigen lichaamsgewicht en nog veel meer. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, tillen en bijvoorbeeld springen. Het doel van deze trainingen is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden! 

Probeer een proefles
Core Crush

Core Crush!

Core Training is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. Core Training is de essentiële workout die in ieder fitness schema past!  

Wanneer we het hebben over core strenght of core-stability, dan bedoelen we het functioneren van de spieren die een rol spelen in de balans en houding van je lichaam. De belangrijkste van deze spieren zijn je buikspieren en je onderrug, die je bovenlichaam met je onderlichaam verbinden. 

Probeer een proefles
ShapeExpress

Shape Express

Shape Express een korte training die bestaat uit een combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen met het accent op o.a. buik, billen en benen. Het is een efficiënte trainingsmethode die de conditie van je hele lichaam verbetert en je figuur stroomlijnt. Met deze training kun je de spieren in buik, billen en benen wat meer tonus (spanning) geven, waardoor je lichaam er op deze plaatsen strakker uit gaat zien. Heren opgelet: ook jullie kunnen hier je voordeel mee doen! 

Probeer een proefles
20211013 164625 scaled

Strength

Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent. 

Probeer een proefles