Functional

Jouw functionele training begint met de SYNRGY360 in onze Functional Zone. De enige plek waar cardio en krachttraining naadloos met elkaar worden gecombineerd. Waar elke sporter een nieuwe uitdaging kan aangaan, keer op keer. De mogelijkheid tot eindeloos variëren in oefeningen maakt dat je met de SYNRGY360 nooit een training wilt overslaan.

Functional

SYNRGY 360

Oefeningen met touwen, banden, Kettlebells en Medicine Balls hoef je niet langer uit de weg te gaan. Vergeet niet de Boxing Space met attributen gericht op boksen, de Versa Cable Space voor Cable Motion oefeningen en de Versa Rebounder Space voor alle soorten oefeningen omtrent stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen.

Functional

Functioneel trainen

Trainen met de focus om al je lichamelijke handelingen te ondersteunen én verbeteren. Uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit vinden samen hun weg binnen de samengestelde oefeningen van Functional Training om jou te voorzien van een échte full body work-out.

Functional

Functional Group Work-out

Functional Training is perfect uit te voeren in groepsverband! Met onze SYNRGY lessen train je binnen 30 minuten je gehele lichaam én doe je inspiratie op voor je individuele trainingen. Bekijk het rooster voor alle SYNRGY lessen!