Groepslessen locatie Ypenburg

Op onze andere locatie in Ypenburg  werken we alleen met de beste instructeurs van het hoogste niveau. Met meer dan 50 LIVE lessen per week is er voor íedere sporter wel een les. Van Boxing tot Zumba tot onze eigen typerende SYNRGY trainingen, je kunt overal aan mee doen met je Premium Abonnement. Bekijk ons rooster, kies een les uit en probeer hem eenmalig gratis!
RS.51

Zumba lessen

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op verschillende dansstijlen uit Latijns-Amerika zoals salsa, bachata samba en merengue.
Contact
RS.50 1

Meer lessen

Vergroot je spierkracht, verbeter je uithoudingsvermogen, word gemotiveerd door de opzwepende beats en train onder deskundige begeleiding met een van de vele andere Rhythmsports lessen! Kies bijvoorbeeld uit een les RhythmBoxingRhythmBoxing is een uitdagende workout die bestaat uit een combinatie van boks- en Oosterse vechtsporttechnieken op knallende muziek. Trainen doe je alleen op een kickbag (niet tegen elkaar). Tijdens de lessen besteden de speciaal opgeleide instructeurs veel aandacht aan techniek en veiligheid. De stoot- en traptechnieken zijn een prima middel om aan je conditie en kracht te werken, vet te verbranden,de spieren van buik, billen, benen en je hele bovenlichaam te verstevigen., BBBBBB staat voor Buik, Benen en Billen. Dit zijn precies de drie lichaamsdelen die vooral vrouwen graag willen aanpakken. Deze lichaamsdelen staan centraal in deze effectieve workout. Met deze training kun je de spieren in buik, billen en benen wat meer tonus (spanning) geven, waardoor je lichaam er op deze plaatsen strakker uit gaat zien. Heren opgelet: ook jullie kunnen hier je voordeel mee doen!, ShapeRhythmShape is een training die bestaat uit een combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen met het accent op o.a. buik, billen en benen. Het is een efficiënte trainingsmethode die de conditie van je hele lichaam verbetert en je figuur stroomlijnt., StepsEen uur lang stappen, springen en zweten op opzwepende beats doe je met de stepsles van Rhythmsports. Werk aan je algehele conditie en coördinatie, tone je onderlichaam en vooral: maak heel veel lol! De Freestyle Steples van Rhythmsports is voor elk niveau een uitdagende les., Fat AttackTijdens de Fat Attack komen vele aspecten van andere lessen aan bod! Zo zal er afwisselend worden getraind met o.a. de kickbags, steps, matjes en gewichtjes. Het doel van de les is om jou hartslag zo te laten stijgen dat je gedurende de 60 minuten zo veel mogelijk traint in de zogenoemde vetverbandings-zone., Power PumpPower Pump is een krachtige fitness workout gericht op spierversteviging en afslanken met behoud van spiermassa. Met een step, matje, stang (de barbell) en gewichten train je in een serie oefeningen alle spiergroepen: benen, borst, rug, triceps, biceps, schouders en buik. Power Pump is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, beginnend of gevorderd, doordat je zelf de gewichtskeuze bepaalt! of SYNRGYEen zeer effectieve fullbody-workout in slechts 30 minuten! Gedurende de training in circuitvorm wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen, pull up bars, eigen lichaamsgewicht en nog veel meer. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van deze trainingen is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden!! Benieuwd naar deze lessen? Klik op de naam van de les voor meer informatie.
Contact
RS.55

ICG Indoor Cycling Bikes

De allerbeste Indoor Cycling fietsen van dit moment, de award winning ICG7 bikes. Of je nu je eigen training volgt, een training on-demand of een live les onder begeleiding van een gespecialiseerde ICG instructeur.. op deze fiets breng je elke training tot zijn hoogtepunt. Wij dagen je uit, maak het waar op de ICG7.
Contact
RS.5

Contact

Wil je een van deze lessen een keer gratis uitproberen? Of meer uitleg over een specifieke les? Neem gerust contact met ons op!
Contact