“WARNING: Exercise may cause increased energy, a good mood and extreme self-confidence..”

Een sterk hart, een verbeterde bloeddruk, een vergroot uithoudingsvermogen of een versnelde vetverbanding.. Het begint allemaal bij je cardio sessie. Daarom voorzien wij je van de beste cardiotrainingen op de prettigste apparatuur.
RS.11

Aanbod

Door het ruime aanbod van cardio toestellen kunnen onze sporters precies kiezen hoe ze willen bewegen. Je vind bij ons namelijk niet alleen de beste loopbanden, fietsen en crosstrainers. We dagen je uit om onze AirRunner, Stairmasters, Airbike en Recumbent Bike ook zeker eens uit te proberen!
RS.12

On-demand

Altijd jouw persoonlijke cardio-instructeur bij de hand via de on-demand cardio apparatuur van LifeFitness. Gebruik het scherm om een training te volgen van je favoriete instructeurs, om je eigen voortgang te loggen en elke training terug te kunnen zien óf om simpelweg lekker netflix te kijken tijdens je sessie…
RS.13

Cardio trainingen

Ook wel “cardiovasculaire training”. Goed voor hart, longen, vetverbranding, uithoudingsvermogen én karakter. Elk doel vraagt om een andere aanpak. Vraag ons om een passend trainingsschema of kies 1 van de vele aangereikte trainingswijze op onze on-demand cardio apparaten.
RS.5

Contact

Wil je meer informatie over het vooruitstrevende cardio aanbod van Rhythmsports? Of wil je simpelweg ons aanbod van dichtbij komen bekijken? Neem gerust contact met ons op!
Contact