Op zoek naar de beste sportschool van Zoetermeer?

 

Rhythmsports biedt het meeste sport voor je geld

 

Maak nu kennis met Rhythmsports, de beste sportschool van Zoetermeer, drie etages met een unieke indeling voor elke type sporter. Elke zone heeft zijn eigen specifieke trainingsmogelijkheden; krachttraining, fitness, cardiofitness, freestyle, free weight en functional trainingen. Van beginner tot professioneel sporter, wij bieden je alle handvatten die je nodig hebt!

Nergens meer sport voor je geld

3 etages met de beste apparaten en materialen

Het grootste aanbod groepslessen en persoonlijke lessen

Een fijne en veilige omgeving om aan jezelf te werken

De beste trainers voor zowel beginners als professionals

Wat onze gasten zeggen

Review 1

Maureen H.

In het begin dacht ik dat deze sportschool niks voor mij was. Maar toen vroeg een vriendin me een keer mee te gaan voor een proefles. Toen vond ik het eigenlijk eerst niet leuk, maar heb ik toch twee weken geprobeerd. Ik ben daarna lid geworden. Ik vind de trainers, Ruben en Natasja, geweldig. Het is hier schoon en dat vind ik heel prettig. Daarnaast voel ik me echt thuis als ik hier kom. Ik word altijd gegroet bij naam en dat geeft me echt het gevoel welkom te zijn. Ook hebben de instructeurs echt aandacht voor iedereen.

Tijmen v T.

Leuke gezellige club. Leuke medewerkers waardoor ik me altijd geholpen voel.
Ik krijg een fijn en warm gevoel bij binnenkomst!

Review 2
Review 3

Noa vd B.

Alles is goed geregeld. Er zijn genoeg apparaten. De service is goed en ik word altijd vriendelijk gegroet. Daarnaast is het ook niet te druk, wat ik erg prettig vind.

Greg D.

Het is fijn om bij Rhythmsports te sporten omdat er een prettige sfeer is, goede apparatuur aanwezig en aardige / spontane medewerkers. Je bent niet een nummer maar een echte member. Rhythmsports is mijn 2de huis.

Review 4

Over Rhythmsports

In onze fitness en tijdens onze workouts en groepslessen draait het om de kern: plezier! Sport en bewegen dragen bij aan een goede gezondheid en we vinden dat dit daarom voor iedereen bereikbaar moet zijn. 

Dit maken we waar door: te investeren in de beste apparatuur en indeling & programmering voor een optimale beleving. Daarnaast werken wij met de beste mensen & instructeurs die excelleren in service, klantgerichtheid en professionaliteit. Zo Zorgen wij voor de ultieme persoonlijke ervaring.

We heten je graag welkom in de meest inspirerende club van Zoetermeer op het gebied van fitness, groepslessen, body & mind en Personal Training. Vraag gerust een gratis intakegesprek en rondleiding aan.

Rhythm