Bedrijfsfitness vanaf €19,20 per maand

 

 

Je weet al wel dat sporten goed voor je is. Naast het fit en vitaal worden, neemt je weerstand toe die op zijn beurt zorgt voor een boost aan je algehele welstand. Rhythmsports draagt hier graag een steentje aan bij en denkt met je mee. Vanaf vandaag kan je bij ons namelijk nog voordeliger sporten met het bedrijfsfitnessabonnement. 

Om je nog meer voordeel te kunnen aanbieden zijn we onze samenwerking met Bedrijfsfitness Nederland gestopt en bieden wij vanaf nu zelf de mogelijkheid tot bedrijfsfitness aan.  

Met het bedrijfsfitnessabonnement krijg je naast het financiële belastingvoordeel nog eens 15% korting op je sportabonnement bij Rhythmsports. 

 

Wat betekent dit voor jou?  

Als je het bedrijfsfitnessabonnement hebt dan worden de kosten van het abonnement verrekend met je brutoloon en over dat gedeelte betaal je geen inkomstenbelasting. Afhankelijk van in welke belastingschijf je valt, kan de korting oplopen tot 52% op je abonnementsgeld.  

Maar we zijn nog niet klaar. Naast het financiële belastingvoordeel geeft Rhythmsports je nog eens 15% korting. Dat is nog meer voordeel! Zo kan je al vanaf €16,32 per maand sporten als je je abonnement laat vergoeden door je werkgever.  

 

Hoe jij optimaal gebruik kan maken van de voordelen van bedrijfsfitness bij Rhythmsports 

Klik op de knop hieronder en vraag gemakkelijk het aanmeldingsformulier aan: 

 

Wij sturen dit aanmeldingsformulier naar jou per e-mail. Dit formulier lever je volledig ingevuld en ondertekend in bij jouw werkgever (afdeling Personeelszaken) die het vervolgens ondertekent en ter verwerking opstuurt naar info@rhythmsports.nl

Zodra wij het aanmeldingsformulier weer volledig ingevuld en ondertekend hebben ontvangen, krijg je van ons per e-mail een bevestiging.  

Je kan je vanaf vandaag bij de receptie aanmelden en dus die extra 15% korting bovenop het financiële belastingvoordeel claimen.  

 

Meer informatie over de mogelijkheden en korting bij het bedrijfsfitness Rhythmsports abonnement, voorwaarden of de prijzen?

Neem gerust contact met ons op! 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070 322 0168 of per e-mail via info@rhythmsports.nl.