Wil jij fit en energiek de zomer door? Dan is dit je kans!

 

Rhythmsports Zoetermeer biedt tijdelijk een extreem scherpe deal aan voor nieuwe leden.

 

 – 50% korting (eerste 6 maanden) en geen inschrijfkosten op ons jaarabonnement. Bespaar €150,-!

 – 50% korting op ons halfjaar abonnement. Bespaar: €210,-!

Alleen voor nieuwe leden

Inschrijven voor 1 juli 2022

De actieperiode loopt van 23 mei t/m 30 juni

Nergens meer sport voor je geld

Laatste kans om fit en energiek de zomer in te gaan!

WhatsApp Image 2021 10 17 at 16.11.18 1

Wat onze gasten zeggen

Review 1

Maureen H.

In het begin dacht ik dat deze sportschool niks voor mij was. Maar toen vroeg een vriendin me een keer mee te gaan voor een proefles. Toen vond ik het eigenlijk eerst niet leuk, maar heb ik toch twee weken geprobeerd. Ik ben daarna lid geworden. Ik vind de trainers, Ruben en Natasja, geweldig. Het is hier schoon en dat vind ik heel prettig. Daarnaast voel ik me echt thuis als ik hier kom. Ik word altijd gegroet bij naam en dat geeft me echt het gevoel welkom te zijn. Ook hebben de instructeurs echt aandacht voor iedereen.

Tijmen v T.

Leuke gezellige club. Leuke medewerkers waardoor ik me altijd geholpen voel.
Ik krijg een fijn en warm gevoel bij binnenkomst!

Review 2
Review 3

Noa vd B.

Alles is goed geregeld. Er zijn genoeg apparaten. De service is goed en ik word altijd vriendelijk gegroet. Daarnaast is het ook niet te druk, wat ik erg prettig vind.

Greg D.

Het is fijn om bij Rhythmsports te sporten omdat er een prettige sfeer is, goede apparatuur aanwezig en aardige / spontane medewerkers. Je bent niet een nummer maar een echte member. Rhythmsports is mijn 2de huis.

Review 4

Over Rhythmsports

In onze fitness en tijdens onze workouts en groepslessen draait het om de kern: plezier! Sport en bewegen dragen bij aan een goede gezondheid en we vinden dat dit daarom voor iedereen bereikbaar moet zijn. 

Dit maken we waar door: te investeren in de beste apparatuur en indeling & programmering voor een optimale beleving. Daarnaast werken wij met de beste mensen & instructeurs die excelleren in service, klantgerichtheid en professionaliteit. Zo zorgen wij voor de ultieme persoonlijke ervaring.

We heten je graag welkom in de meest inspirerende club van Zoetermeer op het gebied van fitness, groepslessen, body & mind en Personal Training. Geïnteresseerd in onze actie of wil je eerst meer weten? Laat dan geheel vrijblijvend je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

Rhythm