Pascal

         Mijn naam is Pascal en ik heb een Passie voor Bewegen !
Door mijn sportervaring: 20 jaar voetbal, 15 jaar fitness en 8 jaar kickboksen heb ik ervaren dat bewegen onmisbaar is in ons leven. Met een goede motivatie, instelling en doorzettingsvermogen zal jij er versteld van staan hoe snel je je beter voelt en vooruit gaat! De volgende onderdelen komen in mijn lessen aan bod: conditie, explosiviteit, snelheid, kracht, coördinatie en lenigheid. Dit alles op een opzwepende beat waarbij je vanzelf wel wilt bewegen! Al snel voel je je fitter, word je sterker en slanker, krijg je een betere coördinatie en conditie en meer energie. Je leert om door te zetten en om beter om te gaan met je lichaam, en bovenal: je voelt je gelukkiger !
Door verscheidende bootcamp-, boks en kickboksopleidingen en door mijn eigen sportervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan, weet ik wat iemand tijdens een training doormaakt en weet ik als gene ander hoe ik jou kan coachen en motiveren om je doelen te bereiken.
Het leuke aan Rhythmsports is de sociale sfeer die er heerst. Er zijn leden van allerlei leeftijden en allerlei afkomsten en toch heerst er een warme sfeer voor en door iedereen. Dit maakt dat ik me met nog meer plezier inzet om de leden van Rhythmsports het gevoel te geven van “overwinnen”..Ik hoop je snel te zien bij mijn lessen want :
NIEMAND VERLIEST MET SPORTEN!

Geplaatst in:    

Andere gegevens
  • Ingediend op : 28 dec 2016

logo

TIJDELIJKE ACTIE!

DE EERSTE DRIE MAANDEN SPORTEN VOOR MAAR 14,95 PER MAAND! TEVENS BETAAL JE GEEN INSCHRIJFGELD T.W.V. € 30,-

Voorwaarden: – Geen lid geweest van Rhythmsports – I.c.m. een Premium Jaarabonnement

SCHRIJF JE IN!