Salsa, Bachata & Kizomba

Ben jij een fan van Salsa, Bachata & Kizomba? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op onze locatie bij Holland Spoor staat ons rooster namelijk vól met deze lessen! Check snel welke les jij wilt uitproberen!
shutterstock 1553116097 scaled

Salsa

Salsa is een mix van vele exotische dansen en muziekstijlen. Bij Rhythmsports kun je gemakkelijk deelnemen aan een salsa les en heb je geen partner nodig! We dansen voornamelijk de meest gangbare stijl in Nederland: de LA Style. Ben je nieuw in de danswereld? Geen probleem, wij laten je graag kennismaken!
Probeer een proefles
shutterstock 1553116184 scaled

Bachata

Bachata vind zijn oorsprong in de Dominicaanse Republiek en lijkt kwa muziek stijl op salsa! Het verschil tussen deze twee zit hem vooral in de tel waarop men stapt. Bij bachata stap je namelijk op elke tel van de 8. De dans is daardoor iets “speelser” maar in de meeste gevallen toch rustiger. Een prima dans om mee te beginnen wanneer je nog geen ervaring hebt!
Probeer een proefles
shutterstock 391816003 scaled

Kizomba

Kizomba staat bekend om zijn vooral sensuele bewegingen! Het tempo van de muziek is vaak rustiger dan bij salsa en bachata en ook de telling is een stuk anders. De focus ligt hier echt op vloeiende bewegingen van de heupen. Wist je dat Kizomba zijn oorsprong vind in Afrika? Kizomba is een geweldige dans om te leren als jij een dansliefhebber bent!
Probeer een proefles
shutterstock 1175823847

Prijzen

Met een Rhythmsports abonnement kun je altijd gratis deelnemen aan alle danscursussen! Ben je alleen geïnteresseerd in danslessen? Je betaald in dat geval €50,- voor 5 lessen (1 cursus). Je kunt hiermee geen gebruik maken van onze andere faciliteiten en lessen. Een abonnement is dan ook voordeliger als je eens een andere les mee wilt proberen!
Ik wil mij aanmelden voor danslessen!