KICKSTART JOW PERSOONLIJK PROGRA 2

Rhythmsports, de meest inspirerende fitnessclub van Den Haag

Veel mensen willen graag meer bewegen, maar weten niet hoe. Begeleiding op maat kan hierbij helpen. Onze personal trainers zijn niet alleen trainers, maar ook coaches die je inspireren, motiveren en stimuleren om lichaam en geest in balans te brengen. Voor iedereen is er een passende aanpak!

Geschikt voor iedereen, zowel jong & oud, voor beginners en ervaren sporters

Jouw doel is ons doel, daar gaan we 100% voor

Onze coaches inspireren, motiveren en stimuleren

Geniet van onbeperkt Fitness, Groepslessen, Yoga en veel meer...

Meer sport voor je geld!

Wat onze gasten zeggen

Review 4

Greg D.

Het is fijn om bij Rhythmsports te sporten omdat er een prettige sfeer is, goede apparatuur aanwezig en aardige / spontane medewerkers. Je bent niet een nummer maar een echte member. Rhythmsports is mijn 2de huis.

Review 3

Noa vd B.

Alles is goed geregeld. Er zijn genoeg apparaten. De service is goed en ik word altijd vriendelijk gegroet. Daarnaast is het ook niet te druk, wat ik erg prettig vind.

Review 2

Tijmen v T.

Leuke gezellige club. Leuke medewerkers waardoor ik me altijd geholpen voel.
Ik krijg een fijn en warm gevoel bij binnenkomst!

Review 1

Maureen H.

In het begin dacht ik dat deze sportschool niks voor mij was. Maar toen vroeg een vriendin me een keer mee te gaan voor een proefles. Toen vond ik het eigenlijk eerst niet leuk, maar heb ik toch twee weken geprobeerd. Ik ben daarna lid geworden. Ik vind de trainers, Ruben en Natasja, geweldig. Het is hier schoon en dat vind ik heel prettig. Daarnaast voel ik me echt thuis als ik hier kom. Ik word altijd gegroet bij naam en dat geeft me echt het gevoel welkom te zijn. Ook hebben de instructeurs echt aandacht voor iedereen.

Over Rhythmsports

In onze fitness en tijdens onze workouts en groepslessen draait het om de kern: plezier! Sport en bewegen draagt bij aan een goede gezondheid en we vinden dat dit daarom voor iedereen toegankelijk moet zijn. 

Dit maken we waar door: te investeren in de beste apparatuur, indeling & programmering voor een optimale beleving. Daarnaast werken wij met de beste mensen & instructeurs die excelleren in service, klantgerichtheid en professionaliteit. Zo zorgen wij voor de ultieme persoonlijke ervaring.

We heten je graag welkom in de meest inspirerende club van Den Haag op het gebied van fitness, groepslessen, body & mind en Personal Training.

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

WLFS0960 scaled