Indoor Cycling

Op onze locatie in Ypenburg vind je een volledig ingerichte Indoor Cycling Room met de beste spinningfietsen van dit moment. Denk je dat spinning niks voor jou is? Dan dagen wij jou uit om een les te proberen! Je bent vast zo om..
Cycling

Indoor Cycling

Train op de allerbeste Indoor Cycling fietsen van dit moment, de award winning ICG7 bikes! Op deze fiets breng je elke training tot zijn hoogtepunt. Train op doel, afstand of vetverbranding. Laat je motiveren door de opzwepende muziek of fiets lekker rustig je eigen route. Voor elke soort fietser hebben wij een Spinning Les.
Probeer een proefles
CoachByColor

Coach By Color

Bij deze les wordt er gecoacht d.m.v. het Coach By Color systeem. De instructeur geeft precies aan in welke kleur gefietst moet worden. Ieder van de 5 kleuren heeft zijn eigen intensiteit zone. Op deze manier is het ook mogelijk om verschillende trainingsniveaus lessen te volgen. De deelnemer ervaart na afloop daadwerkelijk een training gedaan te hebben. De les vliegt voorbij omdat er gericht gesport wordt!
Probeer een proefles
liveles

Live Les

Uiteraard volg je bij Rhyhtmsports LIVE lessen onder leiding van een instructeur welke jouw motiveert en door de workout heen leid! Het voordeel hiervan is dat je altijd traint met een toeziend oog van een professional, welke veilloos kan aanvoelen hoe jij het beste uit je training kunt halen.
Probeer een proefles
RS.55

Virtueel Les

Wil je liever niet afhankelijk zijn vast het lesrooster, dan kun je je eigen virtuele les volgen! De Indoor Cycling Room is -buiten de Live lessen om- altijd toegankelijk voor jou om met je eigen Virtuele Instructeur via het TV-scherm een training te doen!
Probeer een proefles