Power & Boxing

Uithoudingsvermogen én spierkracht trainen? Dan zijn deze lessen op locatie Ypenburg echt iets voor jou! Kies voor jouw favoriete spiergroep of ga voor een Full-Body workout.
Rhythmboxing

Rhythmboxing

RhythmBoxing is een uitdagende workout die bestaat uit een combinatie van boks- en Oosterse vechtsporttechnieken op knallende muziek. Trainen doe je alleen op een kickbag (niet tegen elkaar). Tijdens de lessen besteden de speciaal opgeleide instructeurs veel aandacht aan techniek en veiligheid. De stoot- en traptechnieken zijn een prima middel om aan je conditie en kracht te werken, vet te verbranden,de spieren van buik, billen, benen en je hele bovenlichaam te verstevigen.
Probeer een proefles
BBB

BBB

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Dit zijn precies de drie lichaamsdelen die vooral vrouwen graag willen aanpakken. Deze lichaamsdelen staan centraal in deze effectieve workout. Met deze training kun je de spieren in buik, billen en benen wat meer tonus (spanning) geven, waardoor je lichaam er op deze plaatsen strakker uit gaat zien. Heren opgelet: ook jullie kunnen hier je voordeel mee doen!
Probeer een proefles
RS3X

RS3X

Wil je minimaal 800kCal verbranden binnen een uur? Dan is RS3X de les voor jou!

RS3X is een efficiënte trainingsmethode die naast de conditie van je hele lichaam verbetert en je figuur stroomlijnt, gericht is op spierversteviging en afslanken met behoud van spiermassa.

Probeer een proefles
Shape1

Shape

RhythmShape is een training die bestaat uit een combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen met het accent op o.a. buik, billen en benen. Het is een efficiënte trainingsmethode die de conditie van je hele lichaam verbetert en je figuur stroomlijnt.
Probeer een proefles