“Yoga is not just a work-out, it’s a Work-In”

Yoga is voor iedereen. Van jong tot oud, man of vrouw: iedereen heeft baat bij de effecten van yoga op de gezondheid. Wist je bijvoorbeeld dat yoga bevorderlijk is voor je immuunsysteem en migraine tegen kan gaan? We vertellen je graag meer over de voordelen van onze body & mind lessen..
RS.46

Hatha Yoga

Enkele voordelen van de Hatha Yoga omvatten fysieke kracht en discipline, verbeterde circulatie en flexibiliteit, stabiliteit van de ademhaling, helderheid van geest, stressvermindering en ontspanning.
Probeer een proefles
RS.47

Yin Yoga

Yin Yoga heeft een positief effect op je organen, immuunsysteem, spieren en gewrichten. In een Yin Yoga-les worden houdingen gedurende 3-5 minuten aangehouden, terwijl de spieren ontspannen zijn zodat het bindweefsel in het lichaam wordt gestimuleerd.
Probeer een proefles
RS.48

Vinyasa (Core Strength)

Vinyasa betekent ‘verbinding van beweging en adem’. Via een creatieve reeks asana’s bereidt de leraar je voor op uitdagende houdingen. De vinyasa yogaposes zijn met elkaar verbonden – tijdens deze oefening zul je vloeiend overgaan van pose naar pose, terwijl je fysieke kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit opbouwt.
Probeer een proefles
RS.49

Yin Yang

Yin Yang is een combinatie van yin yoga en yang yoga. Het combineert het rustige van yin yoga met het krachtige van yang yoga. Je begint een ying yang op een rustige wijze, trage oefeningen met veel aandacht voor ademhaling.
Probeer een proefles