Hey! Welkom bij

Rhythmsports

De beste en meest flexibele sportschool van Den Haag en Zoetermeer.
Naar ZoetermeerNaar Den Haag

Sportschool Zoetermeer

Amsterdamstraat 1, 2711 GX Zoetermeer

We heten je graag welkom in de meest inspirerende sportschool in Zoetermeer. Of je nu iedere avond tot het uiterste wilt gaan met krachttraining of wekelijks met een leuke groep wilt swingen op Latin muziek tijdens een Zumba-les, in onze sportschool in Zoetermeer is het allemaal mogelijk.

Wat je doel ook is, in onze sportschool in Zoetermeer kun jij die halen! Dit kun je alleen doen, of samen met een personal trainer.

We hebben verschillende abonnementen van onbeperkte toegang tot compleet met wekelijkse 1-op-1-sessies. Ga voor het abonnement dat het beste aansluit bij jouw wensen, zodat je de resultaten boekt die jij wilt! Naast de abonnementen per 12 maanden, kun je ook kiezen voor de maandelijkse optie.

Met alle abonnementen is het mogelijk om te sporten in de sportschool in Zoetermeer en Den Haag.

De gloednieuwe sportschool in Zoetermeer is te vinden aan de Amsterdamstraat 1. Je traint hier met premium apparatuur in een exclusieve en moderne sportschool.

rhythmsport zoetermeer video
rhythmsports den haag video

Sportschool Den Haag

Laan van Waalhaven 213, 2497 GL Den Haag

Wees welkom in de meest effectieve en unieke sportschool in Den Haag. Of je nu een paar keer per week je hoofd wilt leegmaken tijdens een yogasessie of iedere week met een motiverende groep wilt indoor fietsen, in onze sportschool in Den Haag is het allemaal mogelijk!

Wat jij jezelf ook ten doel stelt, in onze sportschool in Den Haag behaal jij je doelen! Dit kun op eigen kracht doen of met de hulp van een van onze personal trainers.

We hebben verschillende abonnementsopties. Zo zit er altijd een abonnement bij dat aansluit bij jouw wensen. Van de meest eenvoudige optie met onbeperkt toegang tot de meest complete optie met voedingsadviezen. Welk abonnement je ook kiest, je kunt altijd naar de sportschool in Den Haag én Zoetermeer gaan.

We bieden abonnementen aan met een looptijd van een jaar, maar ook maandelijkse abonnementen.

De sportschool in Den Haag aan de Laan van Waalhaven bestaat uit drie verdiepingen met een unieke indeling voor elk type sporter. Elke trainingszone heeft specifieke mogelijkheden.

Sporten bij Rhythm Sports

Onze voordelen
  • Inspirerende clubs in Zoetermeer en Den Haag
  • Voor de beginner tot de wedstrijdsporter
  • Ruim aanbod groepslessen
  • Ruime openingstijden
(ma-vr: 06.00 – 23.00, za-zo: 08.00 – 17.00)
  • Verschillende abonnementen, al vanaf €55,- per maand
  • Hulp van personal trainers mogelijk
  • Gebruik van de Rhythmsports App
  • Voedingsadviezen en persoonlijke fitness schema’s
  • Regelmatig mega goede acties en evenementen
  • Toegang tot beide sportscholen
voordelen sportclub

Direct van start met trainen?

Laten we vanaf vandaag er samen aan werken!